Aanmelden

Wanneer jij erg veel van zwemmen houdt en het je leuk lijkt om lid te worden van onze vereniging, mag je zelf komen kijken hoe het is.

Je kunt zelf kiezen of je de training bekijkt vanuit de kantine, maar je mag ook, wat veel leuker is, met de zwemmers mee trainen. Zo kun je zelf ervaren of de zwemsport iets voor jou is.

Binnen zwemverenging Vivalo wordt op een sportieve, ontspannen en serieuze manier met de zwemsport omgegaan.

Je kunt lid worden als je de diploma’s A en B hebt.

Leeftijd: iedereen is welkom.

Veel mensen denken dat je bij een zwemvereniging alleen maar baantjes zwemt. Dit is bij de instromers en de recreanten beslist niet het geval.

De wedstrijdzwemmers zwemmen als voorbereiding op de wedstrijden en voor de conditieopbouw uiteraard wel veel baantjes, maar de trainingen zijn zeer gevarieerd.

Er wordt getraind onder deskundige leiding. Techniek krijgt heel veel aandacht (vooral bij de jongeren tot ca. 12 jaar).

Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de leden.

De eerste vier lessen kun je gratis mee doen. Daarna kan je beslissen of je doorgaat binnen onze verenging. Wanneer je graag wil blijven trainen kan je het inschrijfformulier/kennis en kunde formulier en calamiteitenlijst  invullen, deze kun je vinden op de website. Ook kun je een inschrijfformulier  vragen  aan de trainer die aan het bad is.

Dit is tegelijkertijd het machtigingsformulier voor het innen van de contributie.

Je moet er echter wel rekening mee houden dat je dan een heel jaar lid blijft, je kunt niet tussentijds opzeggen! Als je het formulier hebt ingevuld, kun je het opsturen naar:

ZV Vivalo

p/a Jan Hopman